Perhatian

Hadis Nabi Muhammad s.a.w :

"Satu umrah ke satu umrah menghapuskan dosa di antara keduanya, dan haji yang mabrur tiada balasan baginya melainkan syurga."
Blogger TIDAK menyediakan atau menganjurkan apa-apa pakej UMRAH mahupun pakej pelancungan bentuk lain. Sebarang maklumat yang di paparkan di sini adalah sekadar pandangan serta panduan mengikut pendapat admin dan pembaca jika ada pengunjung yang mengalami apa-apa kerugian akibat membaca blog ini adalah menjadi tanggungjawab pembaca itu sendiri. Sebarang komen dalam hal berkaitan umrah back packer adalah di alu-alukan bagi membantu rakan taulan melaksanakan UMRAH secara termurah, bagaimanapun janganlah komen yang boleh menyinggung perasaan mana-mana pihak. Terima kasih dan berkunjunglah selalu ke blog ini.

Malaysian Ringgit Calculator

Carian

Follow by Email

Selasa, November 26, 2013

BackpackerBusuk: Umrah : Doa Yang Termakbul Di Raudhah

Sambungan dari episod sebelumnya.


Malam tu selepas solat Maghrib kami tak balik terus ke hotel sebab kurang dari sejam masuklah waktu solat Isyak. Sementara menunggu kami manfaatkan masa yang ada dengan melakukan solat sunat, berzikir dan membaca Al-Quran. Alhamdulillah aku dah masuk Juzuk 3, progress yang pada aku cukup bagus setakat ini.

 JOMUMRAH.

BackpackerBusuk: Umrah : Doa Yang Termakbul Di Raudhah:


Catat Ulasan

Catatan PopularRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Visitor Umrah Persendirian