Perhatian

Hadis Nabi Muhammad s.a.w :

"Satu umrah ke satu umrah menghapuskan dosa di antara keduanya, dan haji yang mabrur tiada balasan baginya melainkan syurga."
Blogger TIDAK menyediakan atau menganjurkan apa-apa pakej UMRAH mahupun pakej pelancungan bentuk lain. Sebarang maklumat yang di paparkan di sini adalah sekadar pandangan serta panduan mengikut pendapat admin dan pembaca jika ada pengunjung yang mengalami apa-apa kerugian akibat membaca blog ini adalah menjadi tanggungjawab pembaca itu sendiri. Sebarang komen dalam hal berkaitan umrah back packer adalah di alu-alukan bagi membantu rakan taulan melaksanakan UMRAH secara termurah, bagaimanapun janganlah komen yang boleh menyinggung perasaan mana-mana pihak. Terima kasih dan berkunjunglah selalu ke blog ini.

Malaysian Ringgit Calculator

Carian

Follow by Email

Selasa, November 26, 2013

BackpackerBusuk: Umrah : Menjejakkan Kaki Ke Masjid Nabawi


Hari Kedua : 15 Jun 2011 Alhamdulillah syukur rasanya sebab perjalanan semuanya lancar walaupun hampir seharian aku habiskan masa dalam transport (flight & bas). Aku dikejutkan oleh mak sebab dah masuk waktu subuh (3.43am) dan kami harus bersiap cepat sebab kalau lambat nanti tak boleh masuk ke dalam masjid sebab penuh. Walaupun badan aku sebenarnya terasa letih sebab tak cukup rehat dan demam tapi aku gagahkan juga sebab nak merasa solat subuh berjemaah di Masjid Nabawi.

BackpackerBusuk: Umrah : Menjejakkan Kaki Ke Masjid Nabawi 

Catat Ulasan

Catatan PopularRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Visitor Umrah Persendirian