Perhatian

Hadis Nabi Muhammad s.a.w :

"Satu umrah ke satu umrah menghapuskan dosa di antara keduanya, dan haji yang mabrur tiada balasan baginya melainkan syurga."
Blogger TIDAK menyediakan atau menganjurkan apa-apa pakej UMRAH mahupun pakej pelancungan bentuk lain. Sebarang maklumat yang di paparkan di sini adalah sekadar pandangan serta panduan mengikut pendapat admin dan pembaca jika ada pengunjung yang mengalami apa-apa kerugian akibat membaca blog ini adalah menjadi tanggungjawab pembaca itu sendiri. Sebarang komen dalam hal berkaitan umrah back packer adalah di alu-alukan bagi membantu rakan taulan melaksanakan UMRAH secara termurah, bagaimanapun janganlah komen yang boleh menyinggung perasaan mana-mana pihak. Terima kasih dan berkunjunglah selalu ke blog ini.

Malaysian Ringgit Calculator

Carian

Follow by Email

Selasa, Oktober 20, 2015

Senarai Travel Agensi Yang Berdaftar Dengan Kementerian Hajj Arab Saudi Untuk Urusan Permohonan Visa Umrah

SENARAI TERKINI TRAVEL AGENSI UMRAH YANG BERDAFTAR DENGAN KEMENTERIAN HAJI ARAB SAUDI. 

Di Malaysia, travel agensi menguruskan UMRAH memang banyak dan mungkin mencecah kepada ribuan tetapi yang boleh membuat permohonan MOFA  dan visa umrah  ialah yang berdaftar dengan Kementerian Haji Arab Saudi serta  ikat kontrak dengan muassasah di Saudi. Jadi travel agensi yang lain menguruskan visa umrah melalui agensi-agensi berdaftar sahaja.

Sebelum ini, blog ini juga telah melaporkan senarai terdahulu, sila lihat di sini:List di keluarkan di sebabkan berlaku perubahan


Sila berkunjung ke page terkini senarai agensi pengendali umrah berdaftar dengan kementerian Hajj KSA 

sumber : jawhar


Catat Ulasan

Catatan PopularRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Visitor Umrah Persendirian