Perhatian

Hadis Nabi Muhammad s.a.w :

"Satu umrah ke satu umrah menghapuskan dosa di antara keduanya, dan haji yang mabrur tiada balasan baginya melainkan syurga."
Blogger TIDAK menyediakan atau menganjurkan apa-apa pakej UMRAH mahupun pakej pelancungan bentuk lain. Sebarang maklumat yang di paparkan di sini adalah sekadar pandangan serta panduan mengikut pendapat admin dan pembaca jika ada pengunjung yang mengalami apa-apa kerugian akibat membaca blog ini adalah menjadi tanggungjawab pembaca itu sendiri. Sebarang komen dalam hal berkaitan umrah back packer adalah di alu-alukan bagi membantu rakan taulan melaksanakan UMRAH secara termurah, bagaimanapun janganlah komen yang boleh menyinggung perasaan mana-mana pihak. Terima kasih dan berkunjunglah selalu ke blog ini.

Malaysian Ringgit Calculator

Carian

Follow by Email

Selasa, April 02, 2013

Umrah Secara Backpakker

JOMUMRAH. JOMUMRAH. Semua umat Islam masa kini mampu menunaikan UMRAH dengan cara yang termurah dan jimat. Anggaran perbelanjaan tidak melebihi RM2999.00 Jom UMRAH


Di bawah ini di letakan beberapa tip yang di Perolehi dari pelbagai sumber:


"Anda forumer tegar Cari Forum? Berminat menjadi Editor? " Klik sini>>

1. FAQ berkaitan UMRAH


 Bolehkah ke Mekah secara backpaker.

mana2 kat negara di dunia ni bole backpack, bezanya back packer umrah ni..ialah untuk beribadat khusus. so kena tau la cara nak buat umrah..the rest is mcm biasa..lepas umrah kalo lapar makan,kalo mengantuk tidor ,kalo boring jalan2 dsbnya. (mana boleh boring masa kerja Umrah)


Catat Ulasan

Catatan PopularRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Visitor Umrah Persendirian