Perhatian

Hadis Nabi Muhammad s.a.w :

"Satu umrah ke satu umrah menghapuskan dosa di antara keduanya, dan haji yang mabrur tiada balasan baginya melainkan syurga."
Blogger TIDAK menyediakan atau menganjurkan apa-apa pakej UMRAH mahupun pakej pelancungan bentuk lain. Sebarang maklumat yang di paparkan di sini adalah sekadar pandangan serta panduan mengikut pendapat admin dan pembaca jika ada pengunjung yang mengalami apa-apa kerugian akibat membaca blog ini adalah menjadi tanggungjawab pembaca itu sendiri. Sebarang komen dalam hal berkaitan umrah back packer adalah di alu-alukan bagi membantu rakan taulan melaksanakan UMRAH secara termurah, bagaimanapun janganlah komen yang boleh menyinggung perasaan mana-mana pihak. Terima kasih dan berkunjunglah selalu ke blog ini.

Malaysian Ringgit Calculator

Carian

Follow by Email

Khamis, November 07, 2013

Umrah “Backpacker” 2014 (8H7M): HANYA RM 1800 SAHAJA


JOMUMRAH. Semua umat Islam masa kini mampu menunaikan UMRAH dengan cara yang termurah dan jimat. Anggaran perbelanjaan tidak melebihi RM3500.00 Jom UMRAH cara persendiran


Saya telah terbaca dari satu forum berkaitan tajuk di atas. Teruja juga bila membaca isi yang telah di nyatakan di ruangan tersebut.

Saya juga telah menyetakan agensi Umrah kena pebagaikan produk sesuai dengan kegawatan ekomi dunia masa kini. Para jamaah juga terpaksa mencari alternatif lain apabila kena tempias kegawatan itu, kos sara hidup menjadi makin tiggi. sila klik disini:

Bagi tujuan memenuhi kehendak jemaah menunaikan umrah secara back packer atau juga di kenali umrah persendirian di kalangan GOLONGAN pertengahan di Malaysia, cadangan untuk melihat tiket yang di tawarkan oleh syarikat penerbangan tambang rendah berikut:

  1. Airasia KUL-JED
  2. NAS AIR KUL-JED
  3. NAS AIR CGK-JED
  4. NAS AIR CGK-MED
AAx tiket
ITINERARY AIRASIA KUL-JED

Nasair tiket
NAS AIR SEARCH KUL-JED

QATAR AIR
 QATAR AIRLINE DGN SATU TRANSIT DOHA

Di bawah ini saya buat petikan dari forum itu. Jika anda berminat, silalah berurusan terus dengan syarikat berkaitan dan orangnya.

Umrah “Backpacker” 2014 (8H7M): HANYA RM 1800 SAHAJA
Umrah Persendirian

Umrah Persendirian

Umrah Persendirian

Nota:- (Permohonan visa umrah adalah tertakluk kepada kelulusan Kedutaan Kerajaan Arab Saudi)

Hubungi Kami
Sebarang pertanyaan atau ingin mendapatkan maklumat lanjut, sila hubungi wakil jualan :-

alamat di bawah;SILA TOUR & TRAVEL SDN BHD (693923-V) (KKKP: 4468),
148, Tingkat 3, Bangunan Tabung Haji, Jalan Ipoh, 51200 Kuala Lumpur.
Tel: 603-40440991/95/96
Fax: 603-40440997
Email: silatourtravel@yahoo.com


Tolong baca dengan sejelas-jelasnya. Perbelanjaan yang di letakan di forum ini hanyalah perbelanjaan di Tanah Suci. Jika anda dapat membeli "tiket penerbangan yang murah atau berpatutan" pasti pakej ini juga lumayan dan akan lebih ramai yang dapat mengerjakan UMRAH.

Dengan adanya penerbangan dari syarikat kedua penerbangan negara dan jika anda bernasib baik dapat membeli tiket murah, pasti matlamat ke Tanah Suci akan menjadi lebin releven.


Anda juga boleh melawat WEB SILA dan berurusan secara terus. Sekian . TQ
Catat Ulasan

Catatan PopularRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Visitor Umrah Persendirian