Perhatian

Hadis Nabi Muhammad s.a.w :

"Satu umrah ke satu umrah menghapuskan dosa di antara keduanya, dan haji yang mabrur tiada balasan baginya melainkan syurga."
Blogger TIDAK menyediakan atau menganjurkan apa-apa pakej UMRAH mahupun pakej pelancungan bentuk lain. Sebarang maklumat yang di paparkan di sini adalah sekadar pandangan serta panduan mengikut pendapat admin dan pembaca jika ada pengunjung yang mengalami apa-apa kerugian akibat membaca blog ini adalah menjadi tanggungjawab pembaca itu sendiri. Sebarang komen dalam hal berkaitan umrah back packer adalah di alu-alukan bagi membantu rakan taulan melaksanakan UMRAH secara termurah, bagaimanapun janganlah komen yang boleh menyinggung perasaan mana-mana pihak. Terima kasih dan berkunjunglah selalu ke blog ini.

Malaysian Ringgit Calculator

Carian

Follow by Email

Ahad, Mac 16, 2014

FROM JEDDAH TO THE WORLD Nas Air


Nas Air

flynas telah merintis  Pengangkut Kos Rendah Plus (LCC +) konsep perniagaan yang membolehkan syarikat penerbangan itu untuk menawarkan penumpangnya nilai tambah perkhidmatan yang dipacu, perjalanan udara antarabangsa tetapi mampu dimiliki di kedua-dua Kelas Perniagaan dan Kelas Ekonomi, sebagai sebahagian daripada program Laluan Penerbangan Global. Program ini akan memacu pertumbuhan masa depan flynas, kerana ia memperluaskan kehadiran di tiga benua - Asia, Afrika dan Eropah.

Nas Air
NAS AIR Seat Layout

Destinasi Global baru termasuk, London Gatwick dan Manchester di United Kingdom, Kuala Lumpur di Malaysia, Jakarta di Indonesia, Karachi, Islamabad, Lahore di Pakistan dan Casablanca di Maghribi.


JOM UMRAH. JOM UMRAH. UMRAH Persendirian / Back Packer 2014 cara yang termurah dan jimat. Anggaran perbelanjaan tidak melebihi RM3500.00 Jom UMRAH JOM UMRAH
Catat Ulasan

Catatan PopularRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Visitor Umrah Persendirian